Glow

Är det bara jag som har fastnat på den här låten som spelades på ESC? Helt grymt underbar! Får gåshud i ansiktet, fyfan...


close your eyes and dream



Tjena mittbena! Sitter i bussen på väg hem...

dsc03035 (MMS)

Tjena mittbena! Sitter i bussen på väg hem och är helt slutkörd så kommer nog inte hinna uppdatera något när jag är hemma. Så sköt om er!


Kilklackar från Weekday, någon som säljer?

 
picture: Tinytot

Sedan jag såg dessa underbara par inne hos Lisaplace så har jag tänkt på de NONSTOP. Så nu undrar jag, kära läsare, är det någon av er därute som säljer ett par av dessa i storlek 38? Tveka då inte att maila mig på [email protected]. I'm a desperate one!

she rests at last beneath the starry skies


Skjortan är från secondhand, det långa linnet är från Gina Tricot, mitt underbara halsband från H&M och halsduken är ett krisköp från ett gatustånd i Iran (-2 grader och ingen jacka, katastroooooooof!)

Buongiorno. Har fastnat vid den hälsningsfrasen. Ena dagen spelar man franskyska i randigt och andra en italiensk pizzabagare. Sjukt. Skulle inte förvåna mig och mina vänner tog fram en toffla nästa gång jag hälsar på de på italienska.
Hur som haver, plugget är det högsta på listan just nu och jag försöker verkligen prioritera det högst. Gör ju inte saken bättre när vi går runt och har en ritning att göra och en uppsats att skriva, och vips så ska vi dessutom bygga ett hus. Åh, jag blir gääälen. Ska ta och hoppa in i duschen nu, tvätta av mig lite av stressen. Har ju gympa imorgon så jag vill inte gå runt och stinka hundskit. Puss & kram skumbanan!

frustration

Guuud så frustrerad jag är, får inte igång det där med att plugga, det går bara inte! Okej jag kommer flippa snart om jag inte hittar någon bra info om den här jäkla oljan. Har fårr världens huvudvärk och stressattack. Dö essay döööööö!!


hey ho let's go


african pattern dreams


Vil ha, vill ha, vill ha, vill ha!! Gud, H&M kommer nog alltid vara på toppen av min lista på favoritbutiker. Så himla nyskapande och inspirerande! Och den här tischan var nog den absolut underbaraste jag sett. Och priset svider inte alls heller. 99 spänn! Ett stooooort plus också för att 25% av priset går till deras aidskampanj. How fantastic?!

greyscale


i'll wrap you around my head like a turban


Halsduk från H&M och tischa från Monki.

Godmorgon på mina fina läsare! Sitter i balkongen och jobbar lite med min technology essay och herregud vad fint väder det är! Kan inte följa med ut och grilla med mamma och mormor pga mina damn läxor, men snart är det i alla fall sommarlov så ni anar inte hur skönt det kommer att bli.
Gick för att beställa mina glasögon igår och det blev ett par finfina svarta Raybans. De kommer om ca 10 dagar så då får ni se hur de ser ut på! Hur som helst så ska jag fortsätta med min jäkla essay. See you if i'm not dead by 10 ;)


vinn Ben&Jerry's lip balm hos pinknation.se!



Gud vilken fantastisk tävling! För er som inte vet så är jag helt såld på B&J's glassar, så att gå runt och smaka Chocolate Fudge Brownie om läpparna hela dagen skulle jag absolut inte tacka nej till!  Så om ni också är lika galna i B&J's som mig så klickar ni bara på bilden för att komma till tävlingen där ni har chans att vinna ett av dessa lip balms. Missa fyfan inte! ^^


scream, scream, scream out loud


Jeansskjorta lånad av faster, grå (jaa grå, råkade förstöra färgen på picasa märkte jag nyss, hihi) tröja och guldigt halsband från H&M och mina svarta äääääälskade Converse på det + min äckligt slitna väska som är lånad av mamma (ser allvarligt ut som om en hund bajsat på den, skojar inte)

Godnatt därute. Sitter uppe såhär sent och pluggar just för den enkla anledningen att jag inte har något liv. Yeah that's right. Orkar inte babbla på utan tänkte bara informera er om att jag lever. Så, nu ska jag ta och fortsätta plugga (läs: kasta mig i sängen för att sedan falla i koma). Tomorrow's a long day you know, ska hinna med både hemspråk och att springa och köpa halsbandet och leggingsen som jag lagt undan. Puss o kram, skumbanan på er folks.

the sun is shining through your heart, feel it


Ett litet troll klädd i militärjacka från secondhand, grå tröja från H&M, halsduk från en av älskade Iran importgatuaffärer och mina kära svarta Converse + halsband från H&M och svarta shorts som jag fixat till själv

Jag sitter och lider just nu. Har värsta halsonten och sitter och hostar typ varannan sekund. Och en sjukt äcklig smak i munnen. Tandborste, here i come! Nej men borde egentligen sitta och plugga just nu för vi har typ 6 (jaa ni läste rätt) läxor och skit att lämna in nästa vecka, varav en är en SJUKT stor teknologiuppsats. Jag bajsar på mig, seriöst. Ska bli så himla skönt att sluta skolan. Jag har ett liv hallåå!

pluggpluggpluggpluggpluggplugg

Sitter och pluggar arslet av big. Bokstavligt talat. Bajs. Och klockan är så sjukt mycket. Jag ser hur min sköna säng kallar på mig. Åååh, får...inte...ge...upp...
Nej. Allvarligt så är jag sjukt trött och hinner inte skriva så mycket eller lägga upp nån jäkla happy bild. Sorry. Ses imorgon (om jag lever ;3)


spin my world like a record


weheartit

Godmorgon på er! Sitter och lyssnar på lite braiga låtar på min iPod som jag efter typ ett halvår har uppdaterat med lite finfint. Planer för idag är bowling, käk och bio med tjejerna. Ellinor fyllde ju år i mars så det är henne vi ska fira. Härligt härligt! Slänger snart in ett litet collage med habegär som jag inte hann visa er igår. Lots of hugs!


how did I end up here?



Godmorgon allihopa! Sitter och hårdjobbar på min SO-uppsats, och gissa om jag hatar det. Mamma stack nyss till kolonilotten för ett litet event. Jag hade faktiskt velat gå men det är ju så sjukt kallt ute så det var nog bättre att sitta hemma. Kommer slänga in lite habegär senare. Puss!

hey there soul sister


Kofta från H&M, tischa från secondhand (loooooove!) och jeans från Cheap Monday + svarta Converse och militärjackan

HelLO people. Har gjort en massa idag: fått skitbetyg, gått en charity walk för Rädda Barnen, stressat ihjäl mig över mattequizet som vi sen inte gjorde, sytt lite på mina shorts och annat som jag inte har tid att berätta. Jobbar just nu på min jäkla SO uppsats som aldrig tar slut. Varför ska det vara så svårt att låta bli facebook och allt när man pluggar på datan??
Whatev, ska ta och bänka mig framför Modern Family prick halv tio. Ska bannemig inte missa ett till avsnitt!

feathers on my skin



Världens bärta rengöringsgel från Formula 10.0.6 med passionsfrukt och grönt te. Speciellt anpassad för fet hy. Alldeles jäkla underbar och doftar härligt! Kostar 99 kr på Kicks.
Ett par riktigt kikass örhängen för endast 30 pix på H&M. Hur underbart?
Och så två headbands med djurmönster, 20 kr (REA!! ^^) på H&M.

standing at the endge of the road. what's next?


Kofta, jeanschinos, headband och fjäderörhängen från H&M och tischa från Monki + militärjacka och svarta Converse.

Halloj. Är sjukt trött på allt plugg och vill bara gå och lägga mig i graven. Bokstavligt talat. Ni anar inte hur stressad jag har känt mig den här och förra veckan. Har en jäkla SO-uppstast på g, och så en engelska presentation, musikprov, persiska projekt, bildprojekt ... näe fan ni vil inte veta hur mycket jag har att göra. Och allt på på tre veckor. Halleluja liksom.

RSS 2.0