Movin out!

Tja! Tänkte bara meddela er att jag numera bloggar inne på devote, nämligen på Idontlikemondays.devote.se. Kika in där istället vetja!

Glömde, har på mig detta. Ni där ursäkta b...

dsc03474 (MMS)

Glömde, har på mig detta. Ni får ursäkta bildkvalitén, jag trodde kameran på min mobil var den bästa...tills jag skaffade systemkamera, hehe :D Sweatshirten kommer från Monki, jeansen och halsbandet (som jag just nu är fullkomligt KÄR i) från H&M och så svarta Converse på det. Hörs!


Ska dra ut nu, tillsammans med min kamera ...

dsc03472 (MMS)

Ska dra ut nu, tillsammans med min kamera och Marabou. Peace out!


love, oh love

Lisaplace, glitzy.se

Är tillfälligt kär i denna skapelse från Glitzy, som bl.a Lisaplace och Elin Kling lyckats haffa. Typ den perfekta skinnjackan jag kan tänka mig. Väldigt, väldigt kär alltså. Men tyvärr är prislappen något för dyr för mig, men det ger mig ännu en anledning att börja spara redan nu. Älskling, vi ses kanske om drygt tre månader! Gaah, jag dör.

july - part 1


i'm back againHolla! Jag är tillbaks igen, härligt! Skulle just sätta igång med att ladda upp de oändligt många bilder jag tagit, vilket kommer ta ca 3 år pga vårt supersega internet. Men, håll ut guys, för snart kommer de. Ses om en stund!

RSS 2.0