Blue apples


Åh, är det bara jag som önskar att någon smartskalle kunde uppfinna blå äpplen snabbt som attan? We need more colour in this world!


How I miss those sunny days, when we were laying in the grass, gazing at the clear blue sky


pic flickr
"Godmorgon" fina läsare ^^ Har ni sovit gott? Själklart har jag gjort det, ändå fast jag var stressad till no end. Jag har så otrlogit mycket att göra just nu att jag nästan tappar bort mig själv däremellan. Men min älskling Elahe lysta i alla fall upp min dag igår när hon frågade om jag ville ha en av hennes kattungar och svaret blev självklart ett stort fett JA. Åh, jag är så lycklig! Haha ^^ Ska fortsätta med min tråkiga Europaresan och vara avundsjuk på min morbror som åkte till Dubai nyss. Vi hörs senare!

Take my picture


Hallå därute! Hur är det med er ikväll? Själv är jag riktigt taggad inför helgen, har nyss gått på min första boxningsträning och det var riktigt härligt. Menmen, jag har inte kunnat blogga alls denna vecka, varken här eller i min andra blogg. Men jag har ju sagt detta en gång där: jag kommer inte spendera så mycket tid på bloggen på vardagar eftersom plugget alltid kommer först. Men helger är givetvis bloggdagar, so don't worry.
Nu tänkte jag i alla fall ta och kolla in lite kläder här och där, och försöka sy mig en spetskjol. Vi ses lite senare! ^^

RSS 2.0