Morgon! Sitter högst upp, längst fram i en...

dsc03453 (MMS)

Morgon! Sitter högst upp, längst fram i en tvåvåningsbuss (på jäkla roligt!) på väg till någon sorts barnens ö tillsammans med kusinerna, kul ska det bli! Bilderna från denna månad kommer istället upp när jag är tillbaka. Nu; lite te! Vi iranier alltså... Peace out! P.S Det svenska vädret är så smickrande...


i'm backbackback!Hej på alla! Har varit borta ett tag, men nu så har jag äntligen tagit tummen ur röven och bestämt mig för att slänga in några inlägg. Har haft fem underabara dagar hemma hos min farbror tillsammans med Yasmin och Meysereh med en massa hoppande på deras studsmatta, badande, ätande (käärlek!) och skrattande. Mina vecka hade inte kunnat bli bättre! Har fotat en himla massa också, men de får ni se sen när jag är hemma igen (är hos pappa för tillfället). Har dessutom shoppat lite så det ska ni också få se. Men nu; kääk! Gick på en diet hemma hos min farbror och tappade 1,5 kg, så nu ska vi se hur det går när jag börjar på den igen. Wish me luck!


monki fall/winter 2010


he said don't let goHej på er! Så himla länge sedan jag bloggade, känns som en evighet nästan. Mycket har pågått sedan sist. Har hunnit skaffa mig en kattunge och sålt den efter 3 dagar (den lät mig inte sova!!), stuckit hem till min faster och hämtat farmor och kusin från Arlanda, tagit en MASSA bilder, åkt och träffat till min barndomsvän som flyttat till Dubai (aaavis!) och är på semester här, sytt 3 klänningar och gjort en massa andra saker som mitt hjärnsläpp inte låter mig komma ihåg just nu. Yasmin kusin vitamin är här just nu och ligger och läser Twilight medans jag beslagtagit hennes snygga nya mini pc för some quality time with za blog. En bildbomb kommer upp snart men under tien så är det bara att vänta. Peace out!


the way you make me feel is uniqueÄr kär på nytt. Mina älsklingar har anlänt och jag känner mig redan 10 cm längre. LOVE THEM!! Så jäkla underbara och billiga! Kommer använda de FLITIGT kan jag redan säga. De gick för ynka 339 kr (inkl. frakt) hos Nelly.com. WOWOWOWOW!!

sewingHär är två saker jag sytt under sommarlovet. Det första har flätor på armarna (som egentligen skulle ha varit större om jag inte hade brits på tyg) och den andra är sydd utav en hellång kjol. Kommer nog använda dessa flitigt, gärna med mina bedårande kilklackar som kommer med posten snart! Supernöjd!

versace fall/winter 2010på tal om inget...


...här är min mormors badrock som har bestämt sig för att flyga iväg, gett upp halvvägs och hängt sig själv i trädet nedanför balkongen. För långt ner för att nå uppifrån, för långt upp för att nå nerifrån. Vi har testat allt, från pinnar som vi tejpat fast till en enda lång sak för att kunna peta ner badrocken till ett fiskespö som tydligen var för kort och för farlig den med. Hopplöst är det, haha.

morning drug


Lite mynta, jordgubbar, is, vatten och ananas (MYYYCKET ananas!!). Mixa, mixa, mixa och...

...VOILA! En supergod, supernyttig smoothie á la The Naked Juice bar! Enjoy! ;)


beautiful


pic Lisaplace

Vad skulle jag inte ge för att få vara i den här tjejens skor för endast en ynka dag? Hennes plåtningar blow me off my feet och hennes garderob får mig att vilja smyga ner till Skåne och kidnappa alla hennes kläder. Vilken brud, vilken inspiration. You go girl!


Love, want, need


299 kr, Nelly.com

Såg de här på en tjej i stan idag, och DAMN jag föll direkt för de. Rubriken säger i princip allt: I LOVE IT, I WANT IT, I NEED IT. Smashing! Och priset är ännu en anledning till att mitt hjärta slår i 180 just nu. Fyfan, jag tänker klicka hem de. Nej, jag ska klicka hem de! KATCHINGGG!


amazing


pic from Fashiontoast

RSS 2.0