it's a sunny day and a perfect day for aching feet


Vindjacka och tischa hittad hemma, älskade hoodie från Cubus, leggings som träningsbrallor från Indiska och joggingskor från Adidas.

Hejhopp! Har haft en alldeles underbar dag med en massa promenerande i skogen. Kan ni gissa vad jag har gjort? Hmmm...jag har faktiskt varit och orienterat med klassen. Och jag måste verkligen tillägga att orientering VERKLGEN, VERKLIGEN är min grej. Älskade att springa och fumla runt i skogen letandes efter de där kontrollerna eller typ bara vara helt vilsen. Och så får man inte glömma vännerna som är med en, annars hade det ju blivit totalt tråkigt och till och med läskigt. Men tillsammans klarade vi det. Tack för en fantastisk dag Ana, Katha och Lara! ^^
Sen är det ju ännu mer fantastiskt att komma hem till en alldeles färsk Sofis Mode. Tisdagsrutin, i like!


sunday mornings are so dull

Tumblr_l0rqwjvocd1qbwh3xo1_500_large
picture: weheartit

Godmorgon! Har precis ätit frukost (fattiga riddare, i like!) och sitter nu och laddar upp bilderna från påsklovet som jag lovat att visa er, de kommer upp om en stund. Är vansinnigt sjuk idag, min hals gör ont som fan. hade faktiskt tänkt sitta hemma men mamma vill att vi ska åka till vår kolonilott och röja upp lite, typ plöja jorden osv. Jag kan inte annat än att följa med för jag har en massa blomfrön som jag vill plantera det här året så jag måste haffa till mig lite plats innan hon planterar en massa tråkiga grönsaker där, hihi. 'Cause who doesn't like flowers?


thursdays wear


Tischa från Monki, hoodie från Cubus, jeansjacka från GinaTricot, halsband och jeanschinos från H&M, väska från secondhand, påse från Weekday och Converse.

H&M Fashion Against Aids


eight in the morning

02_large
picture: weheartit

Godmorgon på alla sömntutor! Har ni sovit gott? Jag är i alla fall skitpigg och håller just nu att dö av hunger så jag tänkte sätta i mig lite müsli med nötter, gott som fan! Fast jag tror inte det finns så mycket nötter kvar så jag får väl fixa annat. Är dessutom upptagen med at fixa ett litet collage med mina absoluta favoriter från H&M's kommande festivalkollektion, så kika in lite senare vetja!


Goodmorning cupcakes! Sitter på bussen och...

Goodmorning cupcakes! Sitter på bussen och har glömt min älskling Försvarets Hudsalva hemma. Hör av mig om jag överlever ;) lots of love!


scratch


Kofta och halsband från H&M, tischa från Monki och leggings från BikBok + svarta Converse.

Helvete vad mycket läxor jag har som jag inte har någon absolut lust att sätta mig och göra. Oh please någon, käka upp mig. Är så sjukt trött man någonsin kan bli på skolan. Nu; The Good Wife. Inte värd att missas! Kram.

H&M may/june collection



Håller på att få en riktig halleluja-moment. Hur snyggt är inte allt det här?? Har haffat dessa bilder inne hos Glamour, och de kommer självklart från H&M's sommarkollektion. Mina personliga favoriter är den långa leopardmönstrade klänningen, det silvriga armbandet och det guldiga halsbandet. Får man lov att dö lite?

head down, as i watch my feet take turns, hitting the ground



Hej på er allihopa! Jesus christ vad stressigt jag har haft det på sistone. Jag är hemsk ledsen att jag inte uppdaterade ett piss under påsklovet och inte denna vecka heller, men jag har faktiskt tänkt på er under lovet och fotat en massa istället som jag ska visa er lite senare. Har lite prov på g här så håller på att plugga en massa (och rita, har fått inspirationen tillbaka, halleluja!). Vi ses när jag har lust, hihi. En massa pussar till alla er underbara! ^^


long floral dress



Ååh, jag är helt såld på den här fina skapelsen. Den är så himla vacker...ååååååh, skulle vilja gifta mig i den, haha! Den kommer från H&M och kostar 499 kr.

happy easter!

20090412064215
picture: weheartit

Godmorgon på er allihopa! Sitter och kollar på reruns av "How I Met Your Mother" och "Scrubs" och vänta på att mamma ska komma hem efter sin morgonpromead så att vi kan stoppa i oss lite frukost (gillar inte att äta själv). Åh justja, glad påsk på er! Lite sent kanske, hehe. Men jag önskar er en fortsatt trevig påskdag! Lots of hugs!

glass and ruffles


Beställde hem detta frår H&M's webbshop igår kväll. Jag måste bara tillägga att jag är vansinnigt kär i halsbandet. Jag dör.

blue my mind



Hejsan på alla er söta! Sitter och äter mammas goda äppelkaka med glass och kollar runt lite på H&M's hemsida. Är så otroligt glad övr mitt MVG i engelska som jag fick idag. Halleluja moment säger jag bara! Nu ska jag försöka få mamma att beställa hem lite grejsimojs från nätet. Vi hörs om en stund!

RSS 2.0